SALUTE, WITAJ W OLIVIE!
OGLĄDASZ WŁAŚNIE LISTĘ DAŃ STWORZONĄ Z PASJI DO WYJĄTKOWEGO
JEDZENIA I DZIELENIA SIĘ NIM.
SERWUJEMY KUCHNIĘ ŚRODZIEMNOPOLSKĄ – INSPIRACJE Z POŁUDNIA
DOPEŁNIAMY LOKALNYMI, SEZONOWYMI PRODUKTAMI.
LEJEMY NAJWYŻSZEJ JAKOŚCI OLIWĘ – NASZĄ GŁÓWNĄ BOHATERKĘ, DOOKOŁA KTÓREJ BUDUJEMY DLA WAS I DLA NAS TO WYJĄTKOWE MIEJSCE.
ABY NAJLEPIEJ PRZYBLIŻYC WAM RÓŻNORODNOŚĆ OLIVNEGO SWIATA ZAPRASZAMY DO SMAKOWANIA NASZEJ KUCHNI ORAZ AKTUALNEJ SELEKCJI OLIW.
PORCJA FOCACCI NASZEGO WYPIEKU I DWIE CZARKI* 18
KAŻDA KOLEJNA CZARKA 6
FOCACCIA 6
LABNEH / ROKITNIK / OLIWA / ORZECHY (W) 18
HUMMUS / BURAK / JABŁKO / OLIWA / SŁONECZNIK (V) 18
SARDYNKI / MAJONEZ LIMONKOWY 18
TALERZYK SERÓW / KONFITURA SEZONOWA 18
PIECZONE OLIWKI (V) 18
ARANCINI / OLIWKA / MUS POMIDOR-CHORIZO 18
BURAK / SOS TAHINI / RADICCHIO / KOLENDRA / MUS Z MORELI (V) 18
ZUPA RYBNA 38
-
POMIDORY
-
WARZYWA JULIENNE
-
RYBY
-
OLIWA ZIOŁOWA
KREM Z DYNI 32 (W)
-
MLEKO KOKOSOWE
-
PESTKI DYNI
-
OLIWA ZIOŁOWA
-
LABNEH
SAŁATKA Z KOZIM SEREM 36 (W)
-
CYKORIA
-
KOZI SER
-
WINOGRONA
-
DYNIA
-
SOS MIODOWY
-
ORZECHY
TATAR WOŁOWY 44
-
MAJONEZ LUBCZYKOWY
-
KLASYCZNE DODATKI
-
ŻÓŁTKO SOUS-VIDE
-
ANCHOIS
MAKARON Z POLĘDWICĄ WOŁOWĄ 59
-
WSTĄŻKI
-
POLĘDWICA WOŁOWA
-
MUS GRZYBOWY
-
OLIWA TRUFLOWA
-
PARMEZAN
RISOTTO BURACZANE 39 (W)
-
KOZI SER
-
BURAK
-
JABŁKO
-
JARMUŻ
-
SŁONECZNIK
-
OLIWA ZIOŁOWA
KREWETKI 56
-
WINO MUSUJĄCE
-
MASŁO
-
CZOSNEK
-
KAWIOR Z PSTRĄGA Z ZIELENICY
PRASOWANY BOCZEK 59
-
PUREE Z SELERA / BURAKI / PALONA BRUKSELKA / SOS ŻURAWINOWO-PIEPRZOWY
MACKA OŚMIORNICY 95
-
MUS POMIDOR-CHORIZO / POLENTA / CAPONATA / PIETRUSZKA
HALIBUT 79
-
PUREE Z KALAFIORA / SOS SZAFRANOWY / WARZYWA / MARYNOWANA DYNIA
STEK Z POLĘDWICY 109
-
ZIEMNIAKI Z OGNISKA / DEMI GLACE / PASTERNAK / CHIMICHURRI
PIECZONY KALAFIOR 46 (V)
-
PUREE Z KUKURYDZY / PIECZONY BATAT / CHIMICHURRI / CIECIERZYCA / ORZECHY
PIECZONY JOGURT 34
-
KORZENNA ŚLIWKA / FIGA / MUS Z ROKITNIKA / CIASTKO OWSIANE
GRUSZKA W WINIE 29
-
CZEKOLADA / CREME FRAICHE / KRUSZONKA