SALUTE, WITAJ W OLIVIE!
OGLĄDASZ WŁAŚNIE LISTĘ DAŃ STWORZONĄ Z PASJI DO WYJĄTKOWEGO
JEDZENIA I DZIELENIA SIĘ NIM.
SERWUJEMY KUCHNIĘ ŚRODZIEMNOPOLSKĄ – INSPIRACJE Z POŁUDNIA
DOPEŁNIAMY LOKALNYMI, SEZONOWYMI PRODUKTAMI.
LEJEMY NAJWYŻSZEJ JAKOŚCI OLIWĘ – NASZĄ GŁÓWNĄ BOHATERKĘ, DOOKOŁA KTÓREJ BUDUJEMY DLA WAS I DLA NAS TO WYJĄTKOWE MIEJSCE.
ABY NAJLEPIEJ PRZYBLIŻYC WAM RÓŻNORODNOŚĆ OLIVNEGO SWIATA ZAPRASZAMY DO SMAKOWANIA NASZEJ KUCHNI ORAZ AKTUALNEJ SELEKCJI OLIW.
DOSTĘP DO OLIVE BARU + PORCJA FOCACCI 39
-
SAMODZIELNIE NALEJ 4 OLIWY Z AKTUALNEJ SELEKCJI I BAW SIĘ W OLIVNEGO ODKRYWCĘ
2 CZARKI Z OLIWĄ + PORCJA FOCACCI 22
-
WYBÓR 2 OLIW PRZEZ OBSŁUGĘ I PREZENTACJA PRZY STOLE
DEGUSTACJA PROWADZONA PRZY OLIVE BARZE 58
-
PEŁNE OLIVNE DOŚWIADCZENIE
*
PREZETACJA OLIW PRZEZ OBSŁUGĘ PRZY OLIVE BARZE
4 CZARKI Z OLIWĄ + 2 PORCJE FOCACCI
CZARKA OLIWY 9
PORCJA FOCACCI 7
FASOLA JAŚ / EDAMAME / PESTO ZIOŁOWE / BURATTA / OLIWA (W) 22
SZAFRANOWE PUREE / PANGRATTATO / OŚMIORNICA / CREME FRAICHE / WĘDZONA PAPRYKA 22
FETA / FILO / TYMIANEK / MIÓD / ORZECHY (W) 22
SMALEC Z FASOLI / JABŁKO / OLIWA ZIOŁOWA (V) 22
ZIEMNIAKI / MAKRELA / ŚMIETANA / OLIWA / KAWIOR 22
SELER NACIOWY / CHUTNEY WINOGRONOWY / PUREE Z SELERA / ORZECHY (V) 22
TIROKAFTERI (W) 22
*
PASTA Z PIECZONEJ PAPRYKI, POMIDORÓW, FETY I CHILI
PIECZONE OLIWKI (V) 22
SZAFRANOWY BULION RYBNY 42
-
OWOCE MORZA
-
ZIEMNIAKI
-
OLIWA ZIOŁOWA
TATAR WOŁOWY 49
-
CHRUPIĄCE CIASTO
-
MAJONEZ ANCHOVIS
-
ŻÓŁTKO SV
-
PIKLE
-
OLIWA LUBCZYOKWA
SAŁATKA Z SEREM OLIVA (W) 39
-
RADICCHIO
-
NASZ SER
-
WINOGRONA
-
BEKON Z BAKŁAŻANA
-
WINEGRET MIODOWY
KANAPKA OLIVA 44
-
FOCACCIA
-
ROSTBEF
-
PESTO Z RUKOLI
-
PIKLE
-
PARMEZAN
-
SOS HOLENDERSKI
MAKARON Z POLĘDWICĄ WOŁOWĄ 67
-
WSTĄŻKI
-
POLĘDWICA WOŁOWA
-
MUS GRZYBOWY
-
OLIWA TRUFLOWA
-
PARMEZAN
RISOTTO Z PRZEGRZEBKIEM 47
-
BISQUE KREWETKOWY
-
PALONY KALAFIOR
-
PRZEGRZEBEK
-
POMIDORY CHERRY
KREWETKI 59
-
WINO MUSUJĄCE
-
MASŁO
-
CZOSNEK
-
KAWIOR
BULION Z PIECZONEJ PERLICZKI 38
-
PERLICZKA
-
SUSZONE MORELE
-
ZIOŁA
-
KLUSKI PARMEZANOWE
NOGA PERLICZKI 67
-
PUREE PIETRUSZKOWE / RZEPA / PIKLE / PALONA MARCHEW / SOS Z MANDARYNEK
MACKA OŚMIORNICY 95
-
PUREE Z SELERA / EDAMAME / SALSA SELER-POR / GRILLOWANE PĘDY PORA
HALIBUT 89
-
PUREE Z KALAFIORA Z WANILIĄ / PALONY KALAFIOR / SOS Z MIĘSEM MAŁŻ / TRUFLA
STEK Z POLĘDWICY 129
-
PUREE SZAFRANOWE / PANGRATTATO / SKORZONERA / MUS Z MORELI / DEMI GLACE
SCHAB JAGNIĘCY 74
-
PASTA BAKŁAŻAN-TAHINI / PUREE Z MARCHWI / BROKUŁ / JUS ZIOŁOWY
PIECZONY KALAFIOR (V) 54
-
PUREE Z KUKURYDZY / CHIMICHURRI / FASOLA JAŚ / ORZECHY
SURF & TURF (DLA 2 OSÓB) 269
-
POLĘDWICA WOŁOWA / RACZNICA (RODZAJ HOMARA) / PUREE SZAFRANOWE / PANGRATTATO
-
GRILLOWANA SAŁATA RZYMSKA / SOS BERNEŃSKI
PIECZONY JOGURT 34
-
MUS Z PORZECZKI / ŻELKA Z MANGO / CIASTKO OWSIANE
MUS CHAŁWOWY 32
-
SÓL MALDON / OLIVA EV / CZEKOLADA
TALERZYK SERÓW 42
-
ZAPYTAJ O AKTUALNIE DOSTĘPNĄ SELEKCJĘ