TO WŁAŚNIE ONA JEST GŁÓWNĄ BOHATERKĄ NASZEGO KONCEPTU I ZAJMUJE CENTRALNE MIEJSCE NA TALERZACH ORAZ W BARZE – A WŁAŚCIWIE OLIVE BARZE, JEDYNYM TAKIM W POLSCE!
ZAWARTOŚĆ UMIESZCZONYCH W SPECJALNEJ INSTALACJI CZTERECH BECZEK BĘDZIE ZMIENIAŁA SIĘ CYKLICZNIE – BĘDĄ TO ZAWSZE OLIWY EXTRA VIRGINE, CZYLI Z PIERWSZEGO TŁOCZENIA JEDNAK O RÓŻNYM POCHODZENIU, STOPNIU FILTRACJI LUB DOJRZAŁOŚCI OWOCÓW.
W naszym Olive Barze zapraszamy do unikalnego doświadczenia – sztuki degustacji oliwy, która jest sercem naszego menu. Dzięki specjalnie zaprojektowanym kranikom, nasi goście mają możliwość spróbowania różnych rodzajów oliwy prosto z pierwszego tłoczenia. Każda oliwa to historia regionu, z którego pochodzi, a proces degustacji to podróż przez tradycje i kultury śródziemnomorskie.
Dbałość o detale jest kluczowa w naszym podejściu. Oliwa, serwowana w eleganckich naczyniach, podkreśla wyjątkowy charakter naszych dań. Jej złocista barwa i intensywny smak nadają potrawom autentyczności i głębi, a całe doświadczenie degustacji wprowadza gości w świat oliwy, celebrując jej różnorodność i niepowtarzalny smak.